EVENT ΣΤΟ CHEF'S CLUB ΑΘΗΝΩΝ

Σε μια επιτυχημένη εκδήλωση στην Λέσχη Αρχιμαγείρων παρουσίασε η εταιρεία Ledra το "νέο της πρόσωπο" στους συνεργάτες της.

Η Ledra επιδεικνύει από το 1994 μέχρι και σήμερα μια σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική διανομή επωνύμων brands σε συνεργασία με πολυεθνικές εταιρείες όπως Codap, Dobla, Chocovic, Kessko, Dawn, Dira, Chateau Blanc κα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κας Αθηνάς Διαμαντή (Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ledra), σήμερα η εταιρεία έχει ακόμη περισσότερους λόγους για να γιορτάσει την "γλυκιά γεύση" της επιτυχιάς της.  Συγκεκριμένα, την σύναψη αποκλειστικών συμφωνιών με τους οίκους Ruitenberg Ολλανδίας, Christis και Clara Fields Dulce de Leche και την επέκταση της μακροχρόνιας σχέσης της με την Codap, με την εισαγωγή της κορυφαίας φυτικής σαντιγύ Hulala Platinum.

Η Hulala Platinum, με τεχνικά χαρακτηριστικά όπως: ευκολία στην χρήση, σταθερότητα δημιουργία εξαιρετικών διακοσμήσεων, ελκυστική εμφάνιση και υπέροχη γεύση, όπως μας εξηγεί ο κος Νίκος Τσαπατσής (Marketing Director της Ledra), είναι το "νέο συστατικό στην επιτυχία των ζαχαροπλαστών"!

Τις διαφορετικές χρήσεις της Hulala Platinum παρουσίασαν με πολύ ξεχωριστό τρόπο οι διάσημοι Βραζιλιάνοι chefs Gerson Fontani και Mario Jose Da Silva, δημιουργώντας φίνες και πρωτότυπες διακοσμήσεις που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κύριος Axel Schijns Director Bakery Divison της Ruitenberg και η κυρία Kathi Matschiner Export Manager της Codap.