ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DOBLA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διήμερο Σεμινάριο με τα νέα διακοσμητικά της Dobla παραγματοποίησε η εταιρεία ΛΗΔΡΑ στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη της στην Θεσσαλονίκη κον Σταύρο Στεργίου.

Την παρουσίαση που περιελάμβανε εξαιρετικές συνταγές μικρών και μεγάλων γλυκών πραγματοποίησε ο κος Frank Haasnot ο οποίος ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην σοκολάτα για το 2011 στον ετήσιο διαγωνισμό στο Παρίσι (World Chocolate Master 2011).  Σημειωτεόν ότι ο κος Haasnot εργάζεται στην Dobla στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης.

Οι διακοσμήσεις έγιναν με τα 23 νέα χειροποίητα διακοσμητικά που παρουσίασε η Dobla διεθνώς για το 2011 και ξεχωρίζουν για την καινοτόμο εμφάνιση και είναι εμπνευσμένα από κορυφαίους Chef ανά τον κόσμο που συνεργάζονται με την Dobla.

Τα Διακοσμητικά που παρουσιάστηκαν είναι: το Τριαντάφυλλο Σοκολάτας, το Bow Λευκό,το Sweet Heart, τα Wedding Rings, η Καρδιά Λευκή, το Flame,  το Ice Crystal, το Crinkle, το Φύλλο Τσαγιού, το Maple Φύλλο, το Coco, το Spiral Υγείας, το Nibby, το Wave, το Zebra, το Fussion, το Εκλέρ Διακοσμητικό, το Acorn, το Asian Fan, το Elegance, το Panda, το Cocoa Bean και το Twist Πράσινο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από την παρουσίαση των διακοσμήσεων της Dobla και την πρωτοποριακή έμπνευση και ποικιλία των προϊόντων.