ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Η πρωτοπορία της Λήδρα στην παρουσίαση των προϊόντων της είναι γνωστή.  Αυτή την φορά όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με την εκδήλωση που πραγματοποίησε στην κατοικία του Άγγλου Πρέσβη.  Η 30η Νεομβρίου ημέρα του Αγίου Ανδρέα, Εθνική Εορτή των Σκωτσέζων, μας έδωσε την ευκαιρία να γλυκάνουμε την γιορτινή ατμόσφαιρα με τα προϊόντα της Macphie.

Η απλή γεύση των κέικ, cookies, bars έγινε υψηλή γαστρονομία με τις γευστικές παρεμβάσεις του executive chef της Λήδρα Χρήστου Λάμπρου που απογείωσε όχι μόνο γευστικά αλλά και εμφανισιακά τα προϊόντα της Macphie.  Πολύτιμος βοηθός του σε όλη την παρουσίαση ήταν η Χρύσα Λαμπροπούλου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου κος John Kittmer ο οποίος και καλωσόρισε τους προσκεκλημένους.  Παρόντες εκ μέρους της Macphie ήταν ο International Sales Manager κος Ian Grainger, ο επικεφαλής τους Τεχνικού Τμήματος κος Alan Leith και ο τέως International Sales Manager κος George Low. 

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι προσκεκλημένοι απήλαυσαν τις εξαιρετικές δημιουργίες με την συνοδεία σπάνιων ποικιλιών τσαγιού και ροφημάτων σοκολάτας.