ΑΡΤΟΖΑ 2013

Η εταιρεία μας ΛΗΔΡΑ ΕΠΕ πραγματοποίησε μία άκρως επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ 2013.

Οι νέες κορυφαίες συνεργασίες της ΛΗΔΡΑ με την UNILEVER, την KRAFT FOODS, την LACTALIS αλλά και την CHOCOLATE MASTERS κέρδισαν το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών.

Στο stand της Unilever οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά των dressings για τα σάντουιτς και τις σαλάτες με προϊόντα Hellmann's και Knorr.

Στον χώρο της Kraft παρουσιάστηκε η αυθεντική τούρτα OREO και το παγωτό OREO που συγκέντρωσαν τεράστιο ενδιαφέρον από επαγγελματίες όλων των κλάδων της εστίαστης.

Ο χώρος της Lactalis μαγνήτισε με τα προϊόντα PRESIDENT και GALBANI Κρέμες Γάλακτος, Brulee, Tiramisu, Pannacotta και ιδιαίτερα το περίφημο ΒΟΥΤΥΡΟ PRESIDENT.

Η Chocolate Masters με ξεχωριστή προβολή μάγεψε τους επαγγελματίες με τα εξαιρετικά κουπάτ και διακοσμητικά σοκολάτας αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον και με νέα υπέροχα προϊόντα.

Επίσης από τις εταιρείες που επί σειρά ετών αντιπροσωπεύει η ΛΗΔΡΑ αίσθηση προκάλεσε η εκπληκτική παρουσίαση της Patiserie που φιλοτέχνησε με πολύ μεράκι ο chef της ΛΗΔΡΑ κος Χρήστος Λάμπρου και τράβηξε το ενδιαφέρον και τα φλας των επαγγελματιών καθώς και τα πρωτότυπα κέικς, muffins, cookies της DAWN.

Τέλος ο τεχνικός σύμβουλος της Giuso ο κος Martin Ona παρουσίασε το FROZEN YOGURT SOSOFT της εταιρείας σε 4 υπέροχες γεύσεις, το καινοτόμο BESTICK για παγωτίνια και το DUE SU TRE παγωτό σε στρώσεις.

Κατά γενική ομολογία η ΛΗΔΡΑ παρουσίασε νέα προϊόντα, νέες τάσεις και νέες εφαρμογές και άνοιξε νέους ορίζοντες στους επαγγελματίες του κλάδου.