ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΛΗΔΡΑ ΣΤΗΝ CHOCOLATE MASTERS

Επίσκεψη στην Chocolate Masters της Barry Callebaut στο Zundert της Ολλανδίας, πραγματοποίησαν οι κ.κ. Νίκος Τσαπατσής Διευθυντής Marketing και Χρήστος Λάμπρου Τεχνικός  Σύμβουλος της εταιρείας.

Στον χώρο της Ακαδημίας Σοκολάτας και συγκεκριμένα στο τμήμα decoartion and inspiratation lab (το εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων), παρουσιάστηκε η συλλογή διακοσμητικών για το 2013.

Η παρουσιάση έγινε από τους κους Pieter Hullaert Διευθυντή Marketing και Jurgen Koens Τεχνικό Σύμβουλο της Chocolate Masters.

Τα νέα προϊόντα, που θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο είναι τα Pacific Shells, Atlantic, Fruits, mini Forests, ting curls, deco stripes, tear drop, jura point, square pink and purple καθώς και τις νέες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Η παρουσιάση ολοκληρώθηκε με την δημιουργία συνταγών από τους chefs, την εφαρμογή των νέων διακοσμητικών σε μικρά και μεγάλα γλυκά.

                           

Η δυναμική παρουσίαση των Διακοσμητικών της Chocolate Masters από την Λήδρα και η επιτυχία τους στην Ελληνική Επαγγελματική Αγορά θέτουν τις βάσεις για νέους στόχους μεταξύ των δύο εταιρειών.