ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ GIUSO

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στην GIUSO Ιταλίας, η διοίκηση εκπροσωπήθηκε από τον Γιώργο Θεοχαρόπουλο, το τμήμα πωλήσεων από τους Κώστα Καραμολέγκο και Δημήτρη Γκιουλέα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Pastry Chef Consultant Χρήστος Λάμπρου.

  

Στους πελάτες παρουσιάστηκαν νέα και υπάρχοντα προϊόντα με την άριστη ποιότητα και τεχνογνωσία που διαθέτει η GIUSO.

Ξεναγήθηκαν στο καινούριο εργοστάτιο της GIUSO που ο πρωτοποριακός τεχνολογικός εξοπλισμός (η αποθήκευση και η φόρτωση γίνεται μόνο με ρομπότ) την συγκαταλέγει στα πιο άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια παραγωγής πρώτων υλών παγωτού και ζαχαροπλαστικής.

                                                   

Ευχαριστούμε την GIUSO για την άψογη φιλοξενία τους και τους πελάτες μας για την παρουσία τους.

Τέλος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο μουσείο κρασιού στο Acqui Terme και γευστική δοκιμή της τοπικής παραγωγής στο οινοποιΐο Bersano.

                                                  

Αλλά και στο κέντρο του Acqui Terme γνωστό για τα ιαματικά νερά του.

 

περισσότερες φωτογραφίες www.ledrafoods.gr  στο photo gallery (πάνω δεξιά κοντά στην αλλαγή της γλώσσας).
facebook  :    ledra ledra     ή    ledrafoods