ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΔΡΑ

 

 

 

Η Χρύσα Λαμπροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα.  Σπούδασε Οικονομικά και έκανε το Μaster της στο Πανεπιστημίο Πειραιά.  Εργάστηκε για μία περίπου δεκαετία ως οικονομολόγος.  Το πάθος της για την ζαχαροπλαστική την έκανε να αλλάξει επαγγελματική πορεία ακολουθώντας την τέχνη που αγαπούσε από μικρή.

Φοίτησε στο τμήμα αρτοποιϊας-ζαχαροπλαστικής της σχολής Le Monde πραγματοποιώντας την πρακτική της άσκηση στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.  Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε σε διάφορα ζαχαρολαστεία της Αθήνας.  Ταξίδεψε στο εξωτερικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς και σεμινάρια σε γνωστές σχολές όπως:  Ferrandi (Παρίσι) L' ecole francaise de gastronomie και στο Wilton schooll of cake decorating and confectionery art (με ειδίκευση στην τέχνη της ζαχαρόπαστας).

Επίσης συμμετείχε σε διάφορα project της γνωστής εταιρείας Unilever Foods Solution Hellas και στην τηλεοπτική εκπομπή "Γλυκές Αλχημίες" με τον Στέλιο Παρλιάρο.

Από το Φεβρουάριο του 2013 ξεκινά η σενεργασία με την εταιρεία Λήδρα σε διάφορα project.  Τον Σεπτέμβριο του 2015 ενσωματώθηκε στο δυναμικό της εταιρείας ως Τεχνικός Σύμβουλος και Pastry chef.